Behandlingsmeny

Fysioterapi

 1. Fysioterapi første konsultasjon – 60 min. 687,00 NOK
  Sentrale elementer i undersøkelses- og vurderingsprosessen er:
  a) Sykehistorie
  b) Kartlegging av hvordan aktiviteter og funksjoner mestres i hverdagen
  c) Bevegelsesanalyse
  d) Vurdering av ressurser og begrensinger
  e) Vurdering av mulige sammenhenger mellom ulike funn
  f) Spesifikke undersøkelser og tester
  g) Funksjonsproblemer og livssituasjon og konklusjon om hvordan problemer kan forstås og på hvilken måte fysioterapi kan bidra til å avhjelpe dem.
  >>Målsettingene er diskutert sammen, og er relevante og meningsfylte.
  >> Målet er å fremme endringsprosesser som kan bidra til smertelindring og funksjonsforbedring, evt. opprettholdelse av funksjonsevnen på kort og lang sikt.
 2. Fysioterapi behandling – 60 min. 687,00 NOK Kan også inneholde massasje hvis det er av behov.
 3. Fysioterapi behandling – 45 min. 642,00 NOK
  Kan også inneholde massasje hvis det er av behov.
 4. Fysioterapi behandling – 30 min. 458,00 NOK
 • Materialkostnader i tillegg!

Gå til timebestilling, Fysioterapi

Fysio-Vel

 1. Klassisk massasje hele kroppen – 50 min. 662,00 NOK
  Gjennom knaing, glidninger og trykk løser massasjen opp spenninger i hele kroppen og gir en behagelig og skjønn avslapning. Regelmessig massasje fjerner tretthet og smerter i skuldre, rygg og nakke. Du føler deg roligere, mykere og mer bevegelig.
 2. Dyp helkroppsmassasje – 50 min 662,00 NOK
  Vonde og stive muskler kan føre med seg flere plager som stress, dårlig blodsirkulasjon og hodepine. Å få løsnet opp i muskelspenninger har stor betydning for velvære i både kropp og sjel.
 3. Rygg/nakke/skuldre/hodebunn og ansiktsmassasje – 45 min. 610,00 NOK
  Denne massasjen er et velvære og avslappende massasje etter dagen på kontoret eller stresset dag.
 4. Antistress massasje inkl. innpakning – 50 min. 1.220,00 NOK
  Etter en hektisk dag er det fint å få en maske (av Guérande mud eller Oligo Seawater Gel ) på ryggen som lindrer muskelspenninger mens du nyter massasje av ansikt og hodebunn. Behandling sluttes med en deilig rygg- og nakkemassasje.
 5. Oppkvikkende og myke føtter – 50 min. 860,00 NOK
  Kanskje etter en lang fjelltur eller du har bare slitne og rue føtter, da er det velgjørende med et oppfriskende fotbad. Etterpå få denne en peeling/skrubb og en mask som regenerer sprekket og tørre føtter. Mens masken virker få du en avslappende ansikts- og hodebunnmassasje. Det hele avsluttes med en deilig massasje av legger, lårer og føtter.
 6. Massasje av legg og lår – 30 min. 508,00 NOK
  Stå du mye eller har du vært på tur, gleder deg til en avslappende massasje av hele bein.
 7. Klassisk ryggmassasje – 30 min. 508,00 NOK
  Hovedformålet er å løse opp spenninger i muskulaturen. Massasje stimulerer sirkulasjonen så muskler og bindevev blir smidige og mer elastisk.

Gå til timebestilling, Fysio-Vel

Aromaterapi

 • Lavendel: Har en naturlig og blomstret duft. Det er veldig allsidig og har en tilsynelatende paradoksal effekt – den kan stimulere og slappe av, friske opp når du er utslitt og beroligende når du er stresset.
 • Ringelblomst: Den styrker motstanden til tørr, stresset og sprukken hud. Dermed har ringelblomst en effektiv allværsbeskyttelse mot våt, kulde, vind og tørr oppvarmingsluft.
 • Enebær: Har mangfoldige helse fordeler: – Forbedrer stoffskifte- og kjertel funksjoner, stimulerer nyre- og blære aktivitet, avgifter kroppen og eliminerer giftstoffer og avfallsstoffer. Dette gir ny motivasjon å komme i gang. – Pga. dens varmende, blodsirkulasjons fremmende og smertestillende egenskaper passer det bra ved ømme muskler, muskelspenninger og revmatiske plager. – Styrker motstandskraft, fremmer selvtillit, retter opp og gjenoppretter livsglede og vitalitet, bygger opp, styrker ryggen, gir energi og styrke, og lar nye kreative veier utforskes. – Hjelper mot bronkitt og smittsomme lungesykdommer. Det gjør ikke bare pusten lettere, men fremmer også oppspytt og reduserer slimdannelse.
 • Sitronella: For å forebygge forkjølelse og influensa styrker det immunforsvaret. Det fremmer en positiv holdning, noe som er gunstig når vi sitter mentalt «fast» og trenger å re-motivere oss selv. Gjør sinnet vårt fleksibelt, uansett hvor klarhet, friskhet og konsentrasjon er nødvendig. Får trettheten til å forsvinne, styrker sinnet og lar deg jobbe kreativt. Hjelper mot hodepine, migrene og nevralgi. Spesielt i den mørke årstiden og når sjelen er lav, beroliger sitronelleoljen og formidler friskhet og lys, selv på den kjedeligste dagen. Dette reduserer nervøsitet og spenning, og hjelper ved muskelspenninger. Sitronella har i utgangspunktet en stimulerende og aktiverende fase, men har senere en beroligende og slitsom fase. På kvelden er den egnet da den fremmer søvn, reduserer problemer med å sovne, og sove gjennom natten og gir avslapping. UPS: – Kan av og til føre til hudirritasjon og utløse allergiske reaksjoner. – Forsiktighet bør utvises når huden utsettes for sol etter behandling, da hudens følsomhet for lys øker.
 • Te-Tre: Med sin smertelindrende og blodsirkulasjonsfremmende effekt hjelper den mot ømme og anspente muskler, revmatisme, røykehoste og åreknuter. Når du føler deg utbrent, utslitt eller utmattet, oppretter deg te-tre-oljen, også gi det vitalitet, energi og livsglede, og nervesystemet styrkes. Den eteriske oljen har også sterke antiinflammatoriske egenskaper som behandler eksem og psoriasis. De antibakterielle egenskapene kan motvirke infeksjoner og sår. Et annet vanlig bruksområde for te-treoljen er lindring av akne, og har en sterk soppdrepende effekt, f.eks. ved fotsopp/neglesopp. UPS: – Allergiske reaksjoner kan oppstå av og til.

Gå til timebestilling, Aromaterapi

Hjemmebesøk

I tillegg av bilgodtgjørelse fram og tilbake kr. 4,10/km

Gå til timebestilling, Hjemmebesøk